Nu gesloten08:00 - 20:00
088 - 551 4444
Meestgestelde vragen

Bel mij voor vrijblijvend advies

Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug (op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur).

Of bel ons op: 088 551 4444

Uw naam*
Verzekering

Verzuimverzekering

Ook uw onderneming heeft te maken met ziekteverzuim. Als uw werknemer door ziekte of een ongeval tijdelijk niet in staat is om te werken, is het voor alle partijen van belang om zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen. Met een ziekteverzuimverzekering nemen wij uw onderneming werk uit handen op het gebied van ziekteverzuim. En bieden wij oplossingen op het gebied van preventie en re-integratie. Wij kunnen u zelfs ondersteunen met een aan u gekoppelde Arbodienst.

 

Wij hebben een ruim assortiment aan oplossingen. Van traditionele verzuimverzekeringen zoals Conventioneel of Stop loss tot WIA, WGA en MKB verzuim-ontzorgverzekeringen. Verzuim is belangrijk, maar soms ook complex. Daarom helpen wij u graag.

Advies is onmisbaar

Onze specialistische adviseurs staan voor u klaar met een passend advies voor uw specifieke verzekeringsbehoeften. Past uw gewenste verzekering in onze eigen volmacht? Of zetten wij onze contacten met specialistische verzuimverzekeraars voor u in? Wij helpen u graag. Maak direct een afspraak met een van onze adviseurs.

Een MKB Verzuim-ontzorgverzekering

Deze verzekering vergoedt voor de eerste twee jaar niet alleen de loondoorbetaling, maar ook de verzuimbegeleiding en de re-integratie. Als uw werknemer ziek en arbeidsongeschikt wordt, krijgt u volledige ondersteuning bij de re-integratie.

Bij het afsluiten van deze verzekeringen kunt u ook de werkgeverslasten meeverzekeren als een vast percentage van het loon. Dit zijn kosten die u naast het loon moet doorbetalen als uw werknemer ziek en arbeidsongeschikt is. Hierbij kan gedacht worden aan de premies werknemersverzekeringen en de pensioenkosten.

Een verzuimverzekering met een conventionele dekking

Een verzuimverzekering met een conventionele dekking vergoedt voor iedere zieke en arbeidsongeschikte werknemer, per ziektedag, een vooraf overeengekomen percentage van het loon. Deze verzuimverzekering kent een eigen risico in dagen. U kunt kiezen uit een eigen risico van 10, 20, 30, 65, 130 of 260 dagen. Een hoger eigen risico betekent een lagere premie. De verzuimkosten boven het eigen risico worden vergoed en zijn onbeperkt. Het deel van de verzuimkosten onder het eigen risico is voor eigen rekening.

Deze verzuimverzekering is geschikt voor kleinere (MKB) ondernemingen tot ongeveer 50 werknemers.

Een stop-loss verzuimverzekering

Voor ondernemingen met 50 of meer werknemers kan een stop-loss verzekering uitkomst bieden. Een stop-loss verzuimverzekering kent een eigen risico in geld. De verzuimkosten boven het eigen risico worden vergoed en zijn onbeperkt. Het deel van de verzuimkosten onder het eigen risico betaalt u zelf. Het eigen risico wordt gebaseerd op het gemiddelde verzuim van uw onderneming in de afgelopen 3 jaar.

Deze verzuimverzekering is geschikt als uw financiële buffer groot genoeg is, maar u wél verzekerd wilt zijn tegen onverwacht hoge kosten door het verzuim. U weet exact wat uw maximale kosten zijn voor het doorbetalen van het loon bij ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Direct zoeken

Verzuimverzekering  nodig? Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen
+40 jaar
100% onafhankelijk
+375.000
klanten gingen u voor
8.3
voor klantvriendelijkheid
12
kantoren in NL