Nu gesloten08:30 - 16:00
088 - 551 4444
Meestgestelde vragen

Wij staan 24/7 voor u klaar

Ons noodnummer is 088-551 4500. Neem contact op met onze klantenservice voor vragen of vul digitaal het contactformulier in.

Online regelen

Wilt u online schade melden? Klik dan op een van de onderstaande schadeformulieren:

Dit kunt u verwachten na een schademelding

Bij het melden van een schade bent u verplicht de in het formulier gestelde vragen zo volledig mogelijk en naar waarheid te beantwoorden. Dit geldt ook voor vragen die gesteld worden waarvan u denkt dat de antwoorden (al) bekend zijn bij verzekeraars. Vragen die gesteld worden met betrekking tot andere belanghebbenden moeten eveneens volledig beantwoord worden. Hierbij is niet alleen uw wetenschap van belang, maar ook die van de andere belanghebbenden. Als u de vragen niet, niet volledig of onjuist beantwoordt, loopt u het risico dat uw recht op uitkering wordt beperkt of zelfs helemaal komt te vervallen.

Daarnaast hebben verzekeraars in een aantal gevallen het recht de verzekering op te zeggen. Op de schade zijn de algemene voorwaarden van uw verzekering van toepassing.

Bij het melden van een schade worden persoonsgegevens en eventuele andere gegevens gevraagd.

  • U ontvangt van ons binnen 5 werkdagen een ontvangstbevestiging van uw schademelding.
  • Is uw schademelding compleet en hebben wij alle benodigde documenten ontvangen om de schade vast te stellen? Dan krijgt u binnen 5 werkdagen antwoord van ons.
  • Heeft u recht op schadevergoeding, dan vergoeden wij de schade binnen 5 werkdagen.
+40 jaar
100% onafhankelijk
+375.000
klanten gingen u voor
8.3
voor klantvriendelijkheid
12
kantoren in NL