Nu gesloten08:00 - 20:00
088 - 551 4444
Meestgestelde vragen

SAA Pensioen Zorg en Inkomen

SAA PZI is al jarenlang de specialist op het gebied van aan uw personeel gerelateerde verzekeringen. De recente ontwikkelingen in pensioenwetgeving hebben een aanzienlijke impact gehad. De noodzaak om uw pensioenregeling vóór 2028 aan te passen aan de eisen van de Wet toekomst pensioenen, samen met de gestegen zorg- en informatievereisten met betrekking tot het verzekeren van de risico's voor uw werknemers, evenals verzwaarde communicatie eisen omtrent pensioenen, vormen slechts enkele voorbeelden van deze veranderingen.

Over ons

Specialist in de sector employee benefits

Als werkgever wilt u uiteraard het beste voor de medewerkers. Ondanks uw inspanningen om te werken aan een gezond en vitaal bedrijf kan een medewerker voor langere tijd arbeidsongeschikt worden. Er zijn meerdere verzekeringsoplossingen die inkomensaanvullingen bieden om het (forse) inkomenstekort dat mogelijk kan ontstaan op te vullen. U biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden in de vorm van een passende pensioenregeling en toont goed werkgeverschap aan met het afdekken van een inkomensterugval als gevolg van langdurige ziekte van uw medewerkers.

De specialisten van SAA gaan samen met u als werkgever op zoek naar de meest passende oplossing(en) voor uw bedrijf. Wij vergelijken meerdere aanbieders/ producten en bieden u onafhankelijk advies

De voordelen voor u

SAA PZI biedt diverse producten en diensten die de persoonlijke dienstverlening versterken. Hierbij kunt u denken aan:

  • Pragmatische en kosteneffectieve oplossing voor de (verplichte) wijzigingen in uw pensioenregeling door inwerkingtreding van de Wet toekomst pensioenen.
  • De beschikking over ervaren pensioenjuristen/ consultants en Register Adviseurs Verzuim en Inkomensmanagement.
  • SAA Werkt! ondersteunt u en uw werknemers om vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van uw werknemers te bevorderen, verzuim te verminderen/ voorkomen en re-integratie te stimuleren.
  • Deskundige ondersteuning bij BPF werkingssfeer discussies, pensioencommunicatie, beheer van uw pensioencontract, opzetten of wijzigen van een pensioenregeling.

Wilt u meer weten over hetgeen wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u contact opnemen met ons.

Neem contact met ons op

Bellen

088 – 551 4100

Bezoeken

SAA Pensioen Zorg en Inkomen
Twentestraat 96
3083 BD Rotterdam

Schrijven

Postbus 9000
3007 AA Rotterdam

+40 jaar
100% onafhankelijk
+375.000
klanten gingen u voor
8.3
voor klantvriendelijkheid
12
kantoren in NL