Meestgestelde vragen

SAA Verzekeringen Limburg

DWL Assurantiegroep, met vestigingen in Kerkrade en Geleen, en Offermans en Snijder, gevestigd in Kerkrade, zijn samen met SAA Verzekeringen verdergegaan. En zo'n mooie samenwerking verdient een nieuwe naam: SAA Limburg. Wij beschikken over een breed assortiment op het gebied van onder andere assurantiën, pensioenen, hypotheken en makelaardij.

Over ons

Zorgeloos verzekerd
Onze particuliere en zakelijke klanten ontzorgen wij met deskundig verzekeringsadvies, keuze voor de juiste verzekeringen, goede voorwaarden, scherpe premies en een persoonlijke service. Wij helpen u graag aan de voor u best mogelijke schade- en/of levensverzekeringen, zorgverzekering, hypotheek of financiering.

Bij onze speciale zakelijke tak kunt u terecht voor onder andere schadeverzekeringen, pensioenen en inkomensverzekeringen voor werkgevers en werknemers, denk hierbij aan ziekteverzuim, WIA/WGA-oplossingen, collectieve zorgverzekeringen, individuele en collectieve pensioenen.

Beursmakelaar
Daarnaast hebben we voor de zakelijke markt hebben we een beursmakelaar ter beschikking die maatwerk kan leveren voor specialistische verzekeringsrisico’s. Denk hierbij aan beroepsaansprakelijkheid, productaansprakelijkheid, transport en grote brandrisico’s.

Wat wijzigt er met deze samenwerking voor u?
Belangrijk voor u, is dat wij ongewijzigd uw adviseur blijven. Naast dat u ons kunt herkennen aan het nieuwe logo van SAA Limburg, betaalt u uw premie nu aan SAA. Betaalt u uw premie via een automatische incasso? Dan incasseert SAA deze bij u. Betaalt u via een factuur, dan ontvangt u deze ook van SAA.

Neem contact met ons op

Bellen

Kerkrade
045 – 541 05 00

Geleen
046 – 475 00 00

Bezoeken en Schrijven

SAA Kerkrade
Kaalheidersteenweg 107
6466 AB Kerkrade

SAA Geleen
Norbertijnenstraat 61
6166 AH Geleen

+40 jaar
100% onafhankelijk
+375.000
klanten gingen u voor
8.3
voor klantvriendelijkheid
12
kantoren in NL