Nu gesloten08:00 - 20:00
088 - 551 4444
Meestgestelde vragen

SAA Verzekeringen Eindhoven

SAA Verzekeringen Eindhoven is ontstaan uit een samenwerking tussen Van den Heuvel Assurantiën, FDC Eindhoven, Kruithof Adviesgroep en Teunisse en Schoones Groep.

Over ons

Het bedrijf is gevestigd op Dragonder 3 in Valkenswaard. Een betrouwbaar adres in de regio voor deskundig advies op gebied van verzekeringen – zowel zakelijk als particulier- hypotheken en financiële planning.

U kunt ons natuurlijk altijd telefonisch bereiken maar u kunt ook gewoon binnenlopen voor advies. Er werken ruim 10 adviseurs en een aantal administratief medewerkers. Ieder in zijn eigen specialisme. Wij nemen de tijd voor u en staan u met raad en daad bij in uw keuzes en al uw vragen met betrekking tot uw verzekeringen, hypotheek en financiële planning . Naast de benodigde wettelijke diploma’s, gespecialiseerde opleidingen en onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een deskundig advies mee te geven dat aansluit op uw persoonlijke situatie.

In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw risico’s of uw financiële situatie. U mag en kunt van ons een degelijk, betrouwbaar en onafhankelijk advies verwachten. Onafhankelijk omdat wij niet afhankelijk zijn van één maatschappij of één bank, maar kijken naar de voor u best passende oplossing bij diverse maatschappijen of banken. Maatwerk dus! Dan bemiddelen wij voor u waarbij wij u ontzorgen! Wij zorgen voor een juiste afwikkeling van zaken. De zorg voor u en uw producten stopt niet na het afsluiten daarvan. Wij blijven u informeren over uw product en eventuele wijzigingen die voor u van belang zijn.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw schadeverzekering of vrijblijvend hypotheekgesprek dan kunt u contact opnemen met ons.

Neem contact met ons op

Bellen

040 266 0030

Bezoeken

SAA Eindhoven
Dragonder 3
5554 GM Valkenswaard

Schrijven

Postbus 354
5550 AJ Valkenswaard

+40 jaar
100% onafhankelijk
+375.000
klanten gingen u voor
8.3
voor klantvriendelijkheid
12
kantoren in NL