Nu geopend08:30 - 16:00
088 - 551 4444
Meestgestelde vragen

SAA Assuradeuren

SAA Assuradeuren B.V. is het volmachtbedrijf van SAA Verzekeringen B.V. Wij werken samen met ruim 1000 assurantietussenpersonen verspreid over het hele land en hebben van 20 gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen een volmacht.

Als gevolmachtigd agent hebben wij als SAA Assuradeuren van verzekeraars verregaande bevoegdheden gekregen om namens hun, zelf verzekeringen te accepteren, polissen op te maken, schades te behandelen et cetera. We doen eigenlijk alles wat een verzekeringsmaatschappij ook doet en vormen een snelle schakel tussen de verzekeringsmaatschappijen en de aangesloten tussenpersonen. We bieden samen met onze kantoren schadeverzekeringen aan voor zowel particulieren als voor het midden- en kleinbedrijf. Naast producten van de verzekeraars zelf voeren wij ook verzekeringen onder eigen naam en met eigen tarieven. De advisering rondom de producten en bij schade vindt plaats door de met ons samenwerkende kantoren. Deze kantoren voeren allen hun advies uit op basis van ongebonden bemiddeling en zijn volledig vrij in de keuze waar een verzekering wordt ondergebracht.

Wilt u meer informatie over het werk van gevolmachtigde agenten in het algemeen, download dan hieronder de brochure van onze branchevereniging NVGA.

+40 jaar
100% onafhankelijk
+375.000
klanten gingen u voor
8.3
voor klantvriendelijkheid
12
kantoren in NL