Meestgestelde vragen

Bel mij voor vrijblijvend advies

Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug (op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur).

Of bel ons op: 088 551 4444

Uw naam*

Ons dienstenoverzicht

SAA Service Providing

Het kan soms een uitdaging zijn om te navigeren door de complexe wereld van verzekeringen. Samenwerkende Assurantie Adviseurs (SAA) is één van de grootste onafhankelijke serviceproviders in Nederland. Wij vertrouwen op onze kracht als intermediair om relaties te adviseren en te begeleiden, voor bescherming en zekerheid. 

Het dienstoverzicht is een essentieel startpunt voor zowel nieuwkomers als bestaande relaties. Om die reden hebben wij speciaal voor de ondersteuning van het intermediair verschillende diensten ontwikkeld. Op deze pagina kunt u meer lezen over de diensten die wij als adviseur kunnen aanbieden. 

Wilt u gebruikmaken van onze diensten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Agentenbeheer via agentenbeheer@saa.nl of bel naar 088-551 4250. 

  • Efficiënt en tijdbesparend.
  • Maatwerk en flexibel.
  • Deskundig advies en ondersteuning.
  • Groot scala aan verzekeraars.

Accountmanagement

Voor vragen over uw agentschap, samenwerkingsmogelijkheden, portefeuille-overvoer, administratieve- en marketingondersteuning zijn onze interne en externe accountmanagers uw eerste aanspreekpunt.

Offerte desk

Wij bieden een efficiënte en gestroomlijnde manier om offertes aan te vragen voor diverse verzekeringsbehoeften van zakelijke klanten op provinciaal niveau. Voor (aan)vragen kunt u contact opnemen met provinciaalzakelijkoffertes@saa.nl of bel naar 088-551 4590 

Portefeuille overvoer

Breng uw gehele portefeuille onder bij SAA Verzekeringen met een agentschap. Wij verzorgen uw backoffice waardoor u profiteert van één centrale administratie, toegang tot alle maatschappijen en één rekening-courant. Kortom, een efficiënte bedrijfsvoering. Vraag één van onze toppers van agentenbeheer voor meer informatie via agentenbeheer@saa.nl of bel naar 088-551 4250. 

Intermediairswijzigingen

Voor een intermediairswijziging betaalt u geen kosten. Wij nemen u het werk van een intermediairswijziging uit handen.

Volmacht

SAA heeft voor meerdere verzekeraars een volmacht; voor hen accepteren wij risico’s, maken we de polis op en keren we schades uit. U kunt dus alle risico’s aan ons voorleggen en hoeft daarvoor niet elke verzekeraar te bellen. Met deze volmachten bieden wij altijd een passende oplossing.

Provinciaal

Met meer dan 150 provinciale aanstellingen biedt SAA bijna altijd een mogelijkheid om uw risico’s onder te brengen. Tevens kunt u uw kleine agentschappen onderbrengen bij SAA. Wij verzorgen dan de gehele administratie voor deze polissen. Voor vragen kunt u contact opnemen met: provinciaalzakelijkoffertes@saa.nl of bel naar 088-551 4590.

Beurs

Grote specialistische verzekeringen kunnen worden ondergebracht op de Nederlandse en internationale verzekeringsmarkten. De beursafdeling van SAA is één van de grootste beursmakelaars van Nederland en is gespecialiseerd in de scheepvaart-, transport- en industriële sector.

SAA Extranet

Ontdek dé tool voor uw gemak! Met het SAA Extranet kunt u eenvoudig online premies vergelijken en aanvragen indienen voor een breed scala aan verzekeringen, waaronder aansprakelijkheids-, inboedel-, opstal-, rechtsbijstands-, doorlopende reis-, personenauto-, bestelauto-, zorg- en motorverzekeringen. U kunt zelfs verschillende producten van diverse verzekeraars combineren in één pakket en direct een pakketaanvraag indienen! Bovendien profiteert u van aantrekkelijke pakketkortingen boven op de scherpe tarieven die uit de vergelijker naar voren komen.

Voor het beheer van uw financiële gegevens biedt het SAA Extranet u een handige oplossing. U heeft direct toegang tot overzichten zoals borderellen, rekening-couranten en openstaande facturen. Daarnaast bieden wij een uitgebreid dashboard met up-to-date statistieken over opgeslagen, ingediende en verwerkte aanvragen.

Meer informatie over het SAA Extranet vindt u op onze speciale SAA Extranet pagina.

Meer online tools

Aplaza

Gemakkelijk digitale documenten met één druk op de knop in uw softwaresysteem op laten halen en verwerken. Simpel, minder fouten en kostenbesparing, daar gaan wij bij SAA voor. Meld je snel aan!

MijnDossier

Dé tool voor uw relaties. Zij krijgen hiermee inzage in hun gegevens, verzekeringen, schades, facturen, etc. Ook biedt het hun de mogelijkheid om verzekeringen direct aan te vragen. U kunt deze functionaliteit ook volledig integreren op uw eigen website. Uiteraard worden aanvragen ondergebracht bij uw agentschap.

SAA Schademelder

Uw relaties kunnen direct online schade melden.

SAA Webmodule

Zonder inloggen kunnen uw relaties aanvragen doen. Indien u met ons samenwerkt, zorgen wij ervoor dat de gesloten verzekeringen worden ondergebracht bij uw agentschap.

+40 jaar
100% onafhankelijk
+375.000
klanten gingen u voor
8.3
voor klantvriendelijkheid
12
kantoren in NL