Nu gesloten08:00 - 20:00
088 - 551 4444
Meestgestelde vragen

Garageverzekering voor Landbouwmechanisatiebedrijven (LMB-bedrijven)

Adviseur
Banner
Gepubliceerd op: 24 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Garageverzekering voor landbouwmechanisatiebedrijven (LMB-bedrijven)

In onze voortdurende inspanning om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, hebben we onlangs besloten om de mogelijkheid van een garageverzekering voor Landbouwmechanisatiebedrijven (LMB-bedrijven) te verkennen. Voordat we echter officieel met deze nieuwe stap naar voren komen, willen we graag enige context delen en openlijk communiceren over de uitdagingen en overwegingen die hierbij komen kijken.

Toevoeging van de MS Amlin Garageverzekering aan ons assortiment
Ons volmachtteam automotive heeft onlangs de zogenaamde MS Amlin garageverzekering toegevoegd aan ons assortiment, waardoor we nieuwe mogelijkheden kunnen bieden voor Landbouwmechanisatiebedrijven (LMB-bedrijven).

Beperkingen en uitdagingen met betrekking tot de MS Amlin Garageverzekering
Deze toevoeging opent de deur naar een reeks voordelen voor LMB-bedrijven, waaronder uitgebreide dekkingen en speciale voorzieningen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van de sector. We begrijpen echter dat er enige verduidelijking nodig is over enkele aspecten van deze nieuwe ontwikkeling, en we willen graag de belangrijkste punten met u delen.

Daarnaast is het belangrijk op te merken dat er binnen onze organisatie beperkte expertise is op het gebied van garageverzekeringen voor LMB-bedrijven. Om een beter inzicht te geven in de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd, willen we enkele illustratieve voorbeelden delen. Zo hebben we onlangs een vraag ontvangen over de verzekering van zelfrijdende landbouwmachines, waarbij de waardebepaling een complexe kwestie bleek te zijn vanwege de hoge bruto catalogusprijzen van dergelijke apparatuur.

Bovendien willen we benadrukken dat het proces van het implementeren van garageverzekeringen voor LMB-bedrijven zorgvuldige planning en overweging vereist.

Conclusie en vooruitblik
Kortom, hoewel we enthousiast zijn over de mogelijkheden die de MS Amlin garageverzekering biedt voor LMB-bedrijven, erkennen we dat er nog veel werk te verzetten is voordat we deze dienst volledig kunnen aanbieden.

Deel artikel

Bel mij voor vrijblijvend advies

Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug (op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur).

Of bel ons op: 088 551 4444

Uw naam*
+40 jaar
100% onafhankelijk
+375.000
klanten gingen u voor
8.3
voor klantvriendelijkheid
12
kantoren in NL